Brunch Party la piscina

Întâlniri…23-27-29

Buna dimineața!

Întâlniri la Cerc, piscină și salină!

Va invit la 3 evenimente speciale, in 3 locații diferite!

E foarte frumos când oamenii vin spre tine cu deschidere și când la mine după tabăra de spiritualitate din care m-am întors luni, am avut atâtea materializări și idei.

Organizez 3 evenimente, toate pentru femei (la party la piscina puteți veni și cu partenerul):

Marti 23 august ora 18,30 avem Cercul de feminitate in Ceainaria Green Tea (mai am 5 locuri), 150 lei biletul (voucher salon înfrumusețare inclus).

image
  1. Sâmbătă 27 august ora 11-17 organizez Brunch Party la Piscina la #NTubSinergiaSimturilor , 110 lei biletul (mâncare, limonada, înghețată, incluse în prețul biletului de acces).
Brunch party la piscina 27 august
Brunch party la piscina aveti acces la locatia Ntub Sinergia Simturilor, meniu preparat cu Thermomix, muzica, cafea si voie buna.
  1. Joi 22 septembrie 18,30 susțin Energizarea și armonizarea chackrelor in #Salinacubulgari, 100 lei biletul (inclus Networking, socializare și sesiune de shopping de la mame antreprenoare).

Tombole incluse la toate evenimentele!

Sunt extrem de recunoscătoare divinitatii pentru toată inspirația, va las link de înscriere în comentarii, plata doar in avans.

De ce fac toate evenimentele cu plata in avans?

Ca sa știu exact la fiecare eveniment cum să mă organizez mai bine în funcție de numărul de participante și să pregătesc cadourile pentru tombole.

Cu cine mă văd și unde?

PS: pentru curajoasele care decid sa vina la toate cele 3 evenimente, preț special, 280 lei in loc de 360 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *