Misiune personala - Lena Raducu

Misiune personala

Cine sunt

Antreprenor de 20 ani, mamă a doi băieți de 7 și 10 ani, pasionată de oameni, de cărți și povești cu sens!  Sunt trainer internațional acreditat NLP, practician Diamond Cutter, am certificare Speaker’s Elite cu Andy Szekely, sunt autoare, speaker motivational si antrenoare pentru femei de succes.

Ce aduc comunitatii de femei puternice

Promovez autenticitatea și puterea femeilor și ofer programe speciale pentru antreprenori. Organizez evenimente de dezvoltare personală.  Consider că este misiunea mea personală de a aduce oameni împreună și de a oferi valoare.

Ce mi-a schimbat viata

Am participat la Tony Robbins Londra la evenimentul „Unleash the Power Within” de 2 ori (în 2019 am fost în echipa lui de marketing) si apoi am adus în România un trainer din Marea Britanie  de 5 ori, pe CV Pillay și am avut evenimente de amplificare a energiei sexuale, găsirea misiunii personale și a abundenței financiare.

Ce ma motivează in misiunea personala

Am crezul că pot face o lume mai bună, zi de zi pentru noi, pentru copiii noștri și pentru posteritate.

Îmi place să cred că transform în bine viețile oamenilor pe care îi întâlnesc și am foarte multe povești incredibile în acest sens. De exemplu, în 2016 am trimis gratuit (plătit de compania internațională ) în Dubai o doamna cu soțul ei, consultant vanzari la Bricostore. Ei au fost într-o excursie de vis la 5 stele, timp de 4 zile, și eu am ajutat la acest vis prin motivarea și susținerea ei zilnică într-o companie de vânzări directe a cărei franciză am avut-o timp de 8 ani. Această doamna nu ieșise niciodată din țară, din cauza lipsei banilor, darmite să meargă în Dubai!

Visul este cel mai important

Da, este foarte important, se și spune că dacă nu lucrezi zi de zi la visul tău alți oameni te vor plăti să lucrezi la visul lor.

Am o agenda foarte clară, pe ore, zile, săptămâni, luni. Planificarea este cheia succesului și evaluarea periodică a timpului investit și a rezultatelor obținute.

Nu poți schimbă variabilele pe care nu le cunoști, de aceea e important să notezi tot și să sărbătorești mereu reușitele. Creierul înregistrează acest lucru și va fi și mai implicat în obținerea scopurilor tale.

Motto-ul meu

„Life is like a box of chocolate, you’ll never know what you’ll gonna get” – din filmul Forrest Gump, 1997: Viața este că o cutie de bomboane, niciodată nu știi cum va fi următoarea și ce vei obține.

Puterea femeii in dezvoltare personală

Eu consider că este un avantaj, noi femeile suntem mai empatice și mai prezente, iar multitasking-ul este în Adn-ul nostru. Când organizezi un eveniment trebuie să fii atentă la 10 variabile odată și concomitent să jonglezi cu situațiile care pot apărea, și toate astea cu zâmbetul pe buze. Acest lucru poate fi făcut mai ușor de către o femeie, cu siguranță.

Energia creatoare a femeii

Consider că feminitatea este un atu important și trebuie să conștientizăm acest lucru. Femeile care își potențează feminitatea sunt în armonie cu tot universul și de aceea eu organizez și workshopuri online de feminitate și de accentuare a energiei feminine.

Femeile se pot încarcă singure și de la natură cu energie, bărbații au nevoie de femei pentru încărcare. Doar noi putem da naștere altor ființe, iar acest lucru unic este un miracol. Eu îmbrățișez în fiecare zi faptul că sunt femeie și mă bucur că este așa.

Darurile mele pentru tine

Ofer ședințe de private coaching online pentru găsirea misiunii personale, energizare si feminitate.

De asemenea ofer sesiuni de coaching personal la clienti din Australia, India, Franta, Marea Britanie si America.

Viitor

„Everything will be ok în the end, and if it’s not ok,then is not the end yet” – Totul va fi bine până la urmă și, dacă încă nu e bine, înseamnă că încă nu e sfârșitul!