Recunoaștem că planurile de călătorie și restricțiile de trecerea a frontierelor sunt incerte și, prin urmare, politica noastră de rambursare permite rambursări totale pentru participanții înregistrați care nu pot participa la un eveniment programat din cauza problemelor legate de COVID-19. Dacă vi s-a recomandat auto-carantina, ați avut un contact recent cu o persoană bolnavă sau vă simțiți rău, vă rugăm să nu călătoriți – suntem bucuroși să vă returnăm taxa de înregistrare completă. Rambursările totale vor fi, de asemenea, acordate participanților înregistrați dacă Creative Things SRL decide să anuleze un atelier programat din cauza COVID-19. Dacă trebuie să întrebați despre rambursare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail office@creativethings.ro.

Politica standard de anulare

Următoarea politică de anulare se aplică atunci când participanții nu își anulează prezența din cauza unei probleme legate de COVID-19.

Dacă v-ați înregistrat deja la unul dintre programele noastre noastre de dezvoltare profesională și nu mai puteți participa la cursuri, politica noastră de rambursare este următoarea:

  1. Rambursare completă minus o taxă administrativă de 10% până la 30 de zile de antrenamentul dvs. programat
  2. 50% rambursare daca sunt mai putin de 30 zile până la data programată a atelierului
  3. Nicio rambursare în termen de două săptămâni până la data programului sau a sesini de coaching
    Se va face o excepție pentru o boală neașteptată și se poate emite o rambursare de 50% sau un credit pentru a participa la un atelier viitor.
    Dacă doriți să anulați biletul, vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@creativethings.ro cu subiectul „ANULARE”.

Transferul biletului dvs.

În locul unei rambursări, puteți, de asemenea, să vă transferați locul altcuiva. Putem transfera bilete până cu o zi înainte de eveniment. Pentru atelierele online, dacă vă transferați biletul, sunteți responsabil pentru asigurarea faptului că bunurile fizice care v-au fost expediate sunt date persoanei care vă ia biletul. Creative Things nu va putea livra un alt set de materiale.

Pentru a face acest lucru, vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@creativethings.ro cu subiectul „Transfer de bilete: [Numele programului”. ” Vă rugăm să ne scrieți utilizând aceeași adresă de e-mail care a fost furnizată la înregistrare și includeți numele complet și adresa de e-mail a persoanei la care doriți să transferați biletul. O vom lua de acolo!

Anulare Creative Things SRL

Dacă sunt mai puțin de opt persoane înregistrate la atelier in 30 zile pana la atelier, atelierul va fi anulat și vi se va primi o rambursare completă pentru înregistrare.

Din acest motiv, dacă intenționați să veniți, înregistrați-vă devreme!

Folositi formularul de contact pentru mesaj complet in legatura cu rambursarea sau transferul pe care doriti sa in faci.