feminitate in septembrie elena raducu

Feminitate in septembrie

Buna dimineața.

Eu sunt Elena, antreprenor din 2010 și coach NLP din 2018. Prin programele unice pe care le dezvolt împuternicesc femeile să se redescopere, să își acceseze feminitatea și sursa de energie, pășind pe calea menirii lor personale.

Va invit la 4 evenimente in septembrie si octombrie!

1. Brunch Party la Piscina langa Bucuresti

marți 14 septembrie ora 11, un eveniment de suflet și o piscină de vis in Măgurele! Meniu asiatic, preț bilet 110 lei, copiii au intrarea libera.

feminitate in septembrie cu elena raducu
Thermomix by MagicOne si NTUB Sinergia Simturilor

2. Webinar -cerc de feminitate online

luni 26 septembrie, ora 18,30. Prețul este unul special, de doar 49 lei și puteți accesa de oriunde webinar-ul, este live, ofer și inregistrarea.

3. Workshop -cerc de feminitate , fizic, in București, in Ceainăria Green Tea

marți 5 octombrie ora 18,30, 150 lei biletul. Timp de 3 ore lucram intens la amplificarea feminității noastre, cu practici străvechi de trezire a energiei vitale. Facem o meditație profundă de regenerare și conexiune cu inima noastră și plecam cu un set de lucruri de făcut zilnic pentru a ne ridica vibrația.

4. Energizare si armonizarea chakrelor in Salina cu bulgari

Sambata 15 octombrie ora 11,00, in care vom face o meditație de armonizare a energiei tuturor chakrelor, 100 lei biletul.


Toate evenimentele au locuri limitate, sunt interactive si mi-ar placea sa ne cunoaștem. Va las și câteva recenzii ale persoanelor care au participat la evenimentele mele Mă găsiți si pe site, va imbratisez și țineți minte: Feminitatea nu înseamnă numai ruj, coafuri stilate şi haine la modă. Este împodobirea divină a umanităţii. Îşi găseşte expresia în calităţile tale de a putea iubi, în spiritualitatea ta, în delicateţea, strălucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tău, graţia, bunătatea, demnitatea şi tăria ta interioară.“ James E. Faust.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *