termenii si conditii

Termenii si conditii

Definitii

Creative Things SRL, organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniu lenaraducu.ro si subdomeniile acestora sunt domenii rezervate sau parcate ale Creative Things SRL.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

• continutul oricarui e-mail trimis MEMBRILOR sau VIZITATORILOR sai de catre Creative Things prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Creative Things SRL, MEMBRULUI sau VIZITATORULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

• informatii legate de produsele si serviciile https://lenaraducu.ro intr-o anumita perioada;

• date referitoare la lenaraducu.ro, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – se refera la informatiile, sfaturile si retetele prin care produsele sunt puse in valoare pe portiunile publice disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii VIZITATORULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind reteaua de membri sau colaboratori ai distribuitorului magicone.ro

MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre lenaraducu.rosi acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT prin care poate promova produsele exclusiv prin intermediul sistemului de marketing propriu.

VIZITATOR – orice persoana care acceseaza adresele de internet prin orice terminal care permite accesarea continutului. Vizitatorul poate doar vizualiza sectiunile publice ale site-ului.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

DOCUMENT – prezentele Termenii si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre lenaraducu.rointr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea https://lenaraducu.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – lansarea unei comenzi de catre un MEMBRU prin mijloace de comunicare electronice si care naste obligatia de plata din parte MEMBRULUI la momentul livrari produselor.

General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditii de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre https://lenaraducu.ro si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Vizitatorului la prezentele termenii si conditii; Membru si Vizitatorul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre SC Creative Things SRL.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil https://lenaraducu.ro

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Vizitatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, lenaraducu.ro sau oricarui tert cu care Creative Things are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Membrul sau Vizitatorul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC Creative Things SRL prin intermediul Site-urilor, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea https://lenaraducu.ro de orice natura (electronic, telefonic, etc)

2.5.2. https://lenaraducu.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze lenaraducu.ro sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la https://lenaraducu.ro si destinate acestui scop.

2.7. Membru sau Vizitatorul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC Creative Things SRL.

2.8. Acest Site este adresat doar tuturor persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre https://lenaraducu.ro indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

Vizitatori pot avea acces la toate sectiunile site-ului in momentul cand devin Membri ai http://lenaraducu.ro printr-un membru deja inregistrat si care a participat la cel putin o intalnire a grupului la sala de intalnire, persoana care devine Membru trebuie sa completeze integral formularul de inscriere si declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC Creative Things SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Membrului sau Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de lenaraducu.ro, includerea oricarui continut in afara site-ului lenaraducu.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al lenaraducu.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC Creative Things SRL.

3.3. Orice continut la care Membrul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre lenaraducu.ro si acesta, si fara nici o garantie implicita sau expres formulata din partea lenaraducu.ro cu referire la acel continut.

3.4. Membrul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.5. In cazul in care lenaraducu.ro confera Membrului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea lenaraducu.ro pentru respectivul Membru sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea lenaraducu.ro si/sau al angajatului sau colaboratorului lenaraducu.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Toate materiale media (incluzand fotografii, inregistrari video sau audio, informatii legate de produse si servicii) care sunt produse in urma evenimentelor sunt proprietate exclusiva a SC Creative Things SRL si pot fi folosite pentru dezvoltarea firmei. Membrii sau vizitatori care s-au inregistrat la evenimetele Creative Things consimt indirect ca toate fotografiile si inregistrarile video/audio apartin SC Creative Things SRL. Membri sau vizitatori au drept de opozitie asupra postarii, distribuiri sau procesari numai daca aceste materiale media ar incalca bunele maniere general acceptate.

3.8. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Contact

4.1. https://lenaraducu.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezente pe site, Membrul sau Vizitatorului permite automat https://lenaraducu.ro a il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea https://lenaraducu.ro de a contacta Membrul sau Vizitatorul

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate https://lenaraducu.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Vizitatorului si https://lenaraducu.ro considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea https://lenaraducu.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. https://lenaraducu.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

Newslettere si alerte

5.1. In momentul in care, Membrul isi creaza un Cont pe Site, si este acceptat ca Membru va accepta Documentul (Termenii si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea https://lenaraducu.ro

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre https://lenaraducu.ro in limitele Politici de protectia a datelor cu caracter personal.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Vizitator se poate face in orice moment:

5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

5.3.3. Prin contactarea https://lenaraducu.ro conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. https://lenaraducu.ro isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Vizitator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea https://lenaraducu.ro sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. https://lenaraducu.ro nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Vizitatorului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al https://lenaraducu.ro , la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

Politica de confidentialitate

6.1.Declaratie

https://lenaraducu.ro va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

6.2.Colectarea si utilizarea informatiei

https://lenaraducu.ro este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

6.3. Formularul de contact

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

6.4. Cookies

Site-ul https://lenaraducu.ro foloseste cookie-uri. În plus, vom folosi Google Analytics, un serviciu de analiză web oferit de Google Inc („Google”). Google Analytics utilizează „first–party cookies”. Aceste cookie-uri ajuta la analizarea modului în care vizitatorii folosesc site-ul și nu poate fi citit pe alte domenii. Google colectează toate informațiile pe cât posibil în mod anonim. În special, nu va fi furnizată nicio informație de identificare personală, nici adresa IP. Informațiile anonime vor fi oferite către Google și stocate pe servere din Statele Unite. Google poate partaja aceste informații cu terțe părți, dacă acest lucru este cerut expres prin lege sau în scopul de a se face o analiză de către Google. Noi nu avem însă niciun control asupra acestui proces.

Puteți dezactiva toate Google Analytics cu acest link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6.5 Situri partenere – https://lenaraducu.ro functioneza datorita partenerilor nostri care au dezvoltat siteul care mentin informatia de actualitate.

6.6. Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa cititi cu atentie politica de confidentialitate a acelor site-uri intrucat https://lenaraducu.ro nu este responsabil pentru politica lor cu privire la informatiile personale. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti cand parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care strange informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

6.7. Newsletter

Daca utilizatorul doreste sa primeasca newsletter-ul https://lenaraducu.ro vom cere informatii cum ar fi prenumele,numele, adresa de e-mail, telefon si localizare

6.8. Protectia datelor cu caracter personal – vezi detalii

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line. Detalii privind Politica de securitate pot fi consulatate accesind linkul nostru.

6.9. Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

6.10. Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la office@creativethings.ro cu subiectul „stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 2 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

6.11. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare.

Frauda

7.1. https://lenaraducu.ro nu solicita Membrilor sau Vizitatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

7.2. Vizitatorul/Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

7.3. https://lenaraducu.ro isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Vizitator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele https://lenaraducu.ro

7.4. Vizitatorul sau Membrul va informa https://lenaraducu.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

7.5. https://lenaraducu.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/vizitator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de membru aferent acestei adrese de e-mail.

7.6. Comunicarile realizate de catre https://lenaraducu.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (exemplu: e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

7.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau https://lenaraducu.ro , SC Creative Things SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

7.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

7.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre lenaraducu.ro catre Membru / Vizitator.

7.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

7.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre https://lenaraducu.ro catre Membru atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

Limitare de responsabilitate

8.1. SC Creative Things SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termenii si Conditii.

8.2. In cazul in care un Membru/Vizitator considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre https://lenaraducu.ro violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii https://lenaraducu.ro, conform detaliilor de contact, astfel incat https://lenaraducu.ro sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

8.3. https://lenaraducu.ro nu garanteaza Membrului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SC Creative Things SRL.

8.4. https://lenaraducu.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

8.5. https://lenaraducu.ro este exonerat de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Vizitator, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SC Creative Things SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Vizitatorului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

8.6. https://lenaraducu.ro nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

8.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor vizitatorului

8.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

8.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor vizitatorului

8.7. In limita prevederilor Termenii si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora.

Forta majora si cazul fortuit

9.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

9.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

9.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

9.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 8.3.

Litigii

10.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre https://lenaraducu.ro Membrului/Vizitatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile „Termenii si conditii”.

10.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termenii si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Vizitator si https://lenaraducu.ro se va rezolva pe cale amiabila.

10.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizator sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SC Creative Things SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

10.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Dispozitii finale

11.1. lenaraducu.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Vizitatorului

11.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, lenaraducu.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Feedback

12.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu lenaraducu.ro, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0722 523 387, de Luni pana Vineri, program 09:00-17:00, sau prin email la office@creativethings.ro

12.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul lenaraducu.ro , functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC Creative Things SRL.