11iulie

Atelier de caleidoscoape pentru adulti cu Veronica Soare

Atelier de caleidoscoape cu Veronica Soare
Date 2023-07-11-2023-07-11
LocationCeai La Metoc

Atelier de caleidoscoape

Te invitam la un atelier de caleidoscoape Marti 11 Iulie ora 18,30, in centrul Bucurestiului, in Ceai La Metoc.

Caleidoscoapele copilăriei noastre se întorc într-un atelier ca o călătorie înapoi spre copilărie.

O experiență care îmbină componenta de craft cu cea de storytelling atelierul Kaleidolove își propune să exploreze metaforele cuprinse în acest fenomen optic pornind de la însuși cuvântul caleidoscop – care înseamnă “a privi formele frumoase”.

Mai mult decât o jucărie, caleidoscopul este un instrument de mindfulness, un reminder al frumuseții si armoniei din noi, din ceilalți si din lume.

Te așteptam să trăiești o experiență unică, de conectare cu copilul interior și de povești despre cum să găsim mereu armonia în haos.

Despre Veronica Soare:

Storyteller, soulpreneurspeaker TEDxCluj, lector audiobooks, câștigătoare a competiției JCI TOYP Romania 2016 – Ten Outstanding Young Persons și a premiului Rebel pentru o cauză la Gala Cariere 2016 pentru proiectul #minunipeCamino pentru Inima Copiilor, un proiect de fundraising prin storytelling.
Cunoscută drept fata cu caleidoscoapele, din 2015 a readus la viață obiectul copilăriei generației ei – caleidoscopul – de atunci facilitează ateliere unice de creativitate și mindfulness prin caleidoscoape în companii, școli și spații publice.
Creatorul unui concept unic în lume – broșa inimaoglinda – un reminder al frumuseții din această lume și din tine.
Rostul ei e să culeagă și să spună povești despre oameni și lume și si să răspândească binele, frumusetea si armonia prin tot ce este si tot ce face.
Data: Marti 11 Iulie, ora 18,30.
Locatie: Ceainaria Green Tea.
Bilet: 150 lei

 

Location Map