13iulie

Cluj Napoca – Conferinta despre tine – 13 Iulie 2024

CLUJ NAPOCA Conferinta DESPRE TINE
Date 2024-07-13-2024-07-13
LocationWake Cup Coffee
Category

Cluj Napoca, Romania

Eveniment găzduit de Elena Raducu MagicOne şi Elena Raducu
Mare bucurie mare! Te invit la un super eveniment, a- 4-a ediție a

Cluj Napoca Conferinței Despre Tine. Body, Mind and Spirit!

O conferință speciala cu specialiști în fitness, nutriție, yoga, psihologie, coaching!
Sambata 13 iulie ora 10,30, in centrul Clujului! – Wake Cup Coffee
Biletul este 100 lei, goodie bag inclus, pana pe 8 iulie. Apoi va fi 150 lei.
Biletul pentru vânzare si promovare produse: 500 lei, plus oportunitatea de a fi speaker.
Bilet cu stand pe promovare/vanzare: 350 lei
Bilete prin Revolut: 0723590128.
Vom avea speakeri din toate domeniile: frumusețe, fitness, nutriție, feminitate, yoga, creativitate, autori de carte, doctori, actori și vedete TV:

Elena Raducu – Despre fericire si entuziasm zilnic

Trainer, coach Nlp si antrenor de fericire, Elena este bucuroasa sa fie in slujba oamenilor de peste 27 ani, de cand lucreaza in vanzari.

Cu o diploma in Comunicare si Relatii Publice, ea vorbeste cursiv si preda cu succes 4 limbi straine, este coach acreditat la Tony Robbins si crew in echipa internatioanala a programului Unleash the Power Within, Elibereaza uriasul din Tine.

Aceasta este editia a 4-a a conferintei, urmeaza Constanta pe 27 iulie la Hotel Merty si la Bucuresti la Palatul Copiilor pe 31 august.
Urmeaza Chisinau, Iasi, Brasov, Timisoara, Brebu!

Organizez evenimente interne si internationale de peste 20 ani si iubesc oamenii si comunicarea.
Motto-ul meu: „Life is like a piece of chocolate. You’ll never know what you’ll gonna get” – Forest Gump.

Cristina Bara – DISCoperirea Armoniei: Cum Influențează Comunicarea Starea de Bine?

Din cei 19 ani de experiență managerială am petrecut primii 10 ani luptându-mă să conving oamenii să gândească așa ca și mine.

Mi-au trebuit 10 ani să conștientizez că oamenii sunt diferiți si abordarea în comunicare cu fiecare dintre ei trebuie să fie diferită și unică, la fel ca și ei dacă îmi doresc rezultate excelente fără a pierde timp, nervi, bani, energie. Instrumentul pe care l-am folosit, testat și retestat mi-a adus succesul dorit.

Pasiunea mea este să ajut oamenii să nu piardă 10 ani de viață pentru a descoperi rețeta succesului în ceea ce privește leadershipul și comunicarea în echipă.

În multe dintre companiile cu care am lucrat m-am lovit de aceleași provocări pe care și eu le-am avut și îmi doresc să sprijin transformarea.

Cred în faptul că leadershipul este despre abilitatea de a te conecta cu oamenii, să ajungi la inimile și mințile lor iar aceasta este aria mea de expertiză.

Mă uit în jurul meu și văd oameni, echipe de valoare care pot atinge performanțe, pot atinge succesul în viața și businessul lor. Mulți însă nu fac pașii necesari pentru că se tem de eșec.

Eșecul este însă companionul succesului. Te invit să ai curajul pentru a face pași concreți către succesul tău și al echipei tale!

Cei care folosesc trainingul pentru dezvoltarea abilităților, dezvoltarea echipei respectiv coachingul pentru a atinge performanțe se bucură de rezultate extraordinare.

Coach, Trainer și Consultant de Analiză comportamentală

Roxana Gabor Iliescu – Speech- Life Activation- activarea misiunii personale

Roxana Ioana MAI- cunoscuta ca ziarista Roxana Iliescu, de 12 ani a schimbat domeniul cu cel al dezvoltării personale, după ce a iesit dintr-o depresie cruntă, eșecuri personale, alergii și diagnostic de psoriazis avansat si recomandare de histerectomie totală.

Acum este teacher internațional în cadrul Modern Mystery School și unul dintre cei mai buni terapeuti holistici la nivel mondial. Asta pentru ca și-a promis să ajute oamenii să-și găsească misiunea în viață cu bucurie și abundență.

Aranka Barocz – “Bucuria vietii”

Organiser, Happiness Coach and Wellness Advocate

Numele meu este Aranka Báròcz, sunt coordonatorul oficial pe țară al Olimpiadei Internaționale de Limba Engleză Hippo English Without Borders în România și Ungaria. Această activitate îmi bucură sufletul de 7 ani deja, activitate prin care am ajuns la peste 8000 de elevi din România, motivându-i și susținându-i în aprofundarea limbii engleze într-un cadru sportiv.

Totodată sunt Happiness Coach, certificată de institutia Happiitude și Wellness Advocate DōTERRA.

Pentru mine bucuria vietii este sã fac ceea ce îmi place, să reușesc să inspir oamenii și să ofer lumii din ceea ce sunt cu multă iubire. Și totodată este important să fiu în armonie cu mine.

La fel cum și Gandhi zicea: “ Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.”

Maksay Tunde – Speech: Echilibru, armonie, vindecare

Bună ziua , mă numesc Maksay Tünde, sunt terapeut de terapii alternative ( terapeut Bowen, biorezonanță, medicină Tradițională Chineză). Ca terapeut știu că pentru a fi sănătos este nevoie de echilibru între corp, minte și spirit .

Vino , împreună cu prietenii tăi, sau chiar cu partenerii de afaceri apropiați pentru a vă încărca spiritele cu energie bună.

Dr. Adrian Avram (Doctor Q) – chirurg estetician si plastician

fondator al bradurilor Q Clinic si BiohaQ; Cercetator medicina regenerativa, anti-imbatranire si longevitatii – Institutul de stiinte ale vietii – Univ. Vasile Goldis Arad

Dr. Adrian Avram – Cu peste 20 de ani de experienta in chirurgia estetica si reconstructiva fondator al brandurilor Q Clinic Cluj-Napoca – clinica integrata de medicina estetica si BiohaQ – centru urban de medicina longevitatii.

In prezent activeaza in medicina privata clujeana dar si cercetator la Institutul de Stiinte ale Vietii (Universitatea de Medicina Vasile Goldis Arad) in departamentul de Medicina Regenerativa si Medicina Longevitatii (Anti-Imbatranire).

Cu legaturi stranse cu Corea de Sud este promotorul ultimelor tehnologii si proceduri din domeniu medicinei estetice si longevitatii!

Ion Piţoiu este coach, cu un backround care îmbină pedagogia, leadershipul și sportul de performanță

Atuurile distincte cu care întâmpină reușitele clienților sunt susținute în profunzime de energie intuitivă și un parcurs inedit.

Folosind cele mai interactive contexte de formare, Ion Piţoiu susține clienții să obțină claritate, echilibru și comportamente strategice pentru rezultatele dorite.

Daca vrei sa îl vezi în acțiune, îl vei găsi în contexte in care asigura echipe din firme sa devina mai productive și autonome.

Fie că dizolva blocajele de percepție între cupluri aflate in situații de inerție, elucidează direcția unor parteneri de business sau creează un tipar de networking sustenabil, Ion Piţoiu eficientizează procesele de reușită individuale.

Sâmbătă ești invitat să îl cunoști, să adresezi orice întrebare și chiar să cauți informații esențiale pentru provocările tale.

Marcel Pop – Specialist Feng Shui Traditional

Armonizarea și echilibru prin Feng Shui Traditional

Marcel Pop Specialist Feng Shui Traditional, un om care respiră în fiecare zi, cu mulțumire și recunoștință pentru asta, care acceptă tot ce vine spre el, care a realizat peste 250 proiecte Feng Shui și 18 proiecte de clădiri noi, realizate după principiile Feng Shui, în cei 6 ani de când practică această știință și artă în același timp.

A înființat o școală de Feng Shui Tradițional acum 2 ani, cu acordul maestrului lui, unde transmite mai departe cunoașterea acumulată. Misiunea mea este să ajut cât mai mulți oameni!

Adriana Petre, o femeie de un curaj și o reziliență uluitoare,

ne împărtășește povestea ei inspirațională .
Și-a găsit puterea de a-și reconstrui complet viața și de a deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur!

Astăzi, Adriana este antreprenor,speaker și trainer pentru cei mici și cei mari, modelând destinele celor care o ascultă!

Ambasador Nu există nu se poate program național fondat de Andreea Marin, vine în sprijinul oamenilor și dorește să îi inspir să își găsească puterea interioară și astfel să conștientizeze că pot să obțină ce vor din spațiul lor autentic.

Ea alege să fie vocea celor care nu își recunosc calitățile și potențialul, oferindiu-le claritate și încredere!

Prin povestea ei de viață impresionantă, Adriana, o persoana cu dizabilități, ne amintește că putem să ne luăm puterea chiar și din cele mai dificile experiențe, că suntem capabili să depășim orice obstacol și că avem puterea de a fi modele de inspirație pentru cei din jurul nostru!

Oana Cojuhovschi, consultant experimentat în schimbarea culturii organizaționale

Peste 15 ani de experiență în management executiv și o diplomă de EMBA. Asist companiile să își îmbunătățească mediul de lucru pentru angajații părinți, contribuind la creșterea productivității și loialității acestora.
Programele OCConsulting:
Analize personalizate ale culturii organizaționale: Identificăm punctele tari și slabe pentru a propune soluții concrete.

Consultanță pentru HR și manageri:Ajutăm la implementarea politicilor parenting friendly.
Grupuri de suport și workshopuri: Oferim sprijin continuu pentru părinți și viitorii părinți.

„Prin promovarea unei culturi prietenoase cu părinții, companiile își pot reține angajații valoroși și atrage talente noi.”

Companiile care adoptă aceste practici vor putea obține sigla „Parenting Friendly Organization”, un indicator important pentru cei ce caută un loc de muncă într-un mediu suportiv și apreciativ.

Smaranda Ciurdarean “Meriți să îți trăiești viața în ritmul tău liber”

𝐍𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐞𝐮𝐭, 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡, 𝐧𝐮 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐦𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫!

Sunt o femeie care a trecut printr-un proces de descoperire și a găsit liniștea și bucuria de a trăi în ritmul ei liber.

O femeie care avea o carieră de succes și o viață frumoasă, însă care nu a știut să țină cont de limitele ei fizice, mentale și emoționale.

O femeie care nu a fost destul de conștientă că, deși poate face orice, nu este recomandat să facă totul odată.

O femeie care își spune povestea despre cum a reușit să gestioneze burnout-ul, anxietatea și atacurile de panică, luând decizii dificile pentru a avea grijă de ea.

𝐇𝐚𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐦 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐠𝐫𝐢𝐣𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐢𝐧𝐞, 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐫𝐢𝐭𝐦 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐠𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐞𝐫𝐨𝐬𝐭𝐢𝐭𝐞 la Conferinta Despre tine. body, mind & spirit!

Crina Iliescu Noroc sau destin Cu metafizică Chineză

Trainer si consultant de Metafizica Chineza cu specialitate pe – BaZi, QiMen, Feng Shui, Selectare de date.

Dadiana Ritea – Lampadaria

Sunt designer, creator și co-fondator al brandului Lampadaria Design, având o experiență de peste 10 ani în domeniul modei, styling-ului vestimentar și designului.

Pasiunea mea pentru neurodesign este evidențiată prin modul în care îmbin designul, frumusețea și naturalitatea cu trăirile conștiente și subconștiente, toate transpuse în produsele pe care le realizăm la Lampadaria.

Monica Birlea – Biocuantică Original – ce este și cum ne susține în atingerea stării de bine

Mă numesc Monica Bîrlea. Iubesc libertatea, bunăvoința și integritatea, a face lucrurile din plăcere, umorul. Apreciez bunul simț, tot ce e frumos, delicat și organizat flexibil. Ador caii, natura, oamenii buni și înțelepți.

Mă fascinează misterul care e Viața și cunoașterea complexități naturii umane, cu toate aspectele ei mai mult sau mai puțin luminoase. De procesul de auto-cunoaștere m-am îndrăgostit pe măsură ce am reușit să patrund tot mai bine semnificațiile popriului univers interior.

Am fost binecuvântată să întâlnesc în acestă călătorie mulți oameni minunați ce m-au inspiriat și susținut în acest proces și de asemnea instrumente ce mi-au fost de un real folos. Dintre aceste instrumente cel care s-a lipit de sufletul meu este Biocuantica Original – o descoperire a spaniolui Marcel Vega.

Biocuantica Original este o aplicație a fizicii cuanticii. În conferința „Despre tine.Body, Mind and Spirit” de la Cluj Napoca din 13 iulie 2024 îmi propun să împart cu voi din experiența mea de aproape 7 ani de cand acest instrument e parte din viața mea și din activitatea ce o desfășor ca și consilier dezvoltare personală. Aștept cu drag să ne cunoaștem.

https://web.facebook.com/TerapiiComplementareCluj

Noemi Brezoszki – Cum sa cresti pe social media in 2024 fara a te simti coplesit

Într-o lume digitală zgomotoasă și plină de informații, Noemi Brezoszki știe exact cum să-ți facă afacerea să strălucească pe social media și să se distingă din mulțime.

,,Ajut antreprenorii să își crească prezența online prin strategii de conținut care vând! Conform statisticilor, peste 80% dintre consumatori se bazează pe rețelele de socializare pentru a lua decizii de cumpărare.

În ziua de azi, orice afacere, indiferent de domeniu, are nevoie de o prezență puternică pe social media pentru a supraviețui și a prospera.”

Noemi, expert în social media și creare de conținut, oferă instrumentele și strategiile necesare pentru a construi o identitate online memorabilă și pentru a atrage atenția publicului tău țintă.

Nu rata ocazia de a descoperi sfaturi valoroase despre cum să îți duci prezența le social media la următorul nivel! Hai la eveniment!